MENU

Jumping Indoor Maastricht 2019

Van 8 t/m 10 november 2019 staat het MECC in Maastricht weer helemaal in het teken van de paardensport. Drie dagen topsport afgewisseld met Limburgse gezelligheid.

Klik hier om u aan te melden voor de Jumping Indoor Maastricht nieuwsbrief

03.jpg
De organisatie van Jumping Indoor Maastricht organiseert voor het eerst een speciale Business avond en wel op de vrijdagavond, die zal doen denken aan de preview-avonden bij andere vooraanstaande evenementen in MECC Maastricht.

Een exclusief publiek, een hoogwaardig gastronomisch walking dinner, topentertainment en een unieke ambiance. Op deze vrijdagavond ontvangt JIM gasten uit het bedrijfsleven en het openbaar bestuur.

Na de informele openingsborrel (vanaf 18.00 uur) zijn de gasten van harte welkom in de gezamenlijke Skylounge. Hier wordt een walking dinner geserveerd met medewerking van gerenomeerde chef-koks van crossing borders (een samenwerkingsverband van 5 restaurants uit de regio: Café Sjiek, De Leuf, La Becasse, Sofa en Vivendum).

Het voordeel van deze setting is dat de gasten zich vrij kunnen bewegen en op deze manier aangenaam en optimaal kunnen netwerken. Ondertussen kan genoten worden van topsport: de Wereldbekerkwalificatie mennen waarin toppers uit de mensport met hun vierspan paarden op hoge snelheid een parcours moeten afleggen, een show en een internationale springrubriek, de VDL Groep Prijs. Tegen 23.00 uur begint een speciale after-party in het promodorp, waarbij DJ’s en artiesten, waaronder de bekende en populaire Ivo van der Bijl. Het hoogtepunt is een gastoptreden van de in België woonachtige Spaanse zangeres, Belle Perez.

VIP-arrangementen voor Business Gala JIM zijn verkrijgbaar voor € 200 per persoon (excl. BTW ). Inclusief toegang tot de Skylounge, dranken, walking dinner en entertainment.

Voor meer informatie kunt u de brochure downloaden. Heeft u nog vragen of wilt u een reservering maken dan kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 043- 356 03 76.