MENU

Jumping Indoor Maastricht 2019

Van 8 t/m 10 november 2019 staat het MECC in Maastricht weer helemaal in het teken van de paardensport. Drie dagen topsport afgewisseld met Limburgse gezelligheid.

Klik hier om u aan te melden voor de Jumping Indoor Maastricht nieuwsbrief

Bestel uw tickets
04.jpg
Paul Bocken is vanaf de eerste editie betrokken als hoefsmid bij Jumping Indoor Maastricht, samen met zijn vader Jan. Paul woont in Weert samen met zijn vrouw Jenny en vier kinderen.

Jumping Indoor Maastricht is trots dat Jean-François Pignon heeft toegezegd om het publiek weer te betoveren met zijn paarden in vrijheid tijdens de 30e editie van JIM.

Speaker Adri van de Kreeke is inmiddels een vertrouwd gezicht bij Jumping Indoor Maastricht waar hij sinds 2013 bij betrokken is.

Wie wil dat nou niet? Samen met al je vrienden van de manege naar een topevenement als Jumping Indoor Maastricht (8-10 november 2019).

Er staan weer drie dagen topsport en entertainment op het programma bij Jumping Indoor Maastricht dat gehouden wordt van 8 t/m 10 november.

De kaartverkoop voor Jumping Indoor Maastricht is van start gegaan. Er staan weer drie dagen topsport en entertainment op het programma van 8 t/m 10 november.

Vandaag werd door de wereldbond FEI (Fédération Equestre Internationale) de lijst met kwalificatiewedstrijden voor de FEI Driving World Cup bekend gemaakt. De organisatie van Jumping Indoor Maastricht is blij wederom onderdeel uit te maken van deze wereldbeker.