MENU

Jumping Indoor Maastricht 2017

Van 10 t/m 12 november 2017 staat het MECC in Maastricht weer helemaal in het teken van de paardensport. Drie dagen topsport afgewisseld met Limburgse gezelligheid.

Klik hier om u aan te melden voor de Jumping Indoor Maastricht nieuwsbrief
05.jpg
Jumping Indoor Maastricht heeft, ondanks haar naam, de dressuur altijd een warm hart toegedragen. Jarenlang organiseerde JIM met veel succes een dressuurmatinee. Dit jaar wordt de draad weer opgepakt en kan het publiek op de zaterdagochtend (11 november) vanaf 10.00 uur weer genieten van bijzondere clinics en demonstraties. Een mix van bekende topruiters zullen deze ochtend een aantrekkelijk programma presenteren. Een ochtend die dressuurliefhebbers niet mogen missen!

Jumping Indoor Maastricht, dat gehouden zal worden van 10 t/m 12 november presenteert dit jaar voor het eerst #JIMMY’S. De jeugd heeft de toekomst en het is belangrijk dat de jeugd goed wordt opgeleid. Daarom heeft de organisatie van JIM een gedeelte van het promodorp gereserveerd voor een ‘kenniscentrum’ waar iedereen alles kan leren over de paardensport en over het houden van paarden.

Met groot genoegen nodigen wij u van harte uit voor de eerste editie van het Limburgs Paardensport Gala!

Het Limburgs Paardensport Gala is een feit! Aan de vooravond van Jumping Indoor Maastricht wordt het MECC in Maastricht omgetoverd tot een bijzondere ambiance. De hoofdpiste vormt het decor voor een sfeervolle en exclusieve avond uit.