MENU

Jumping Indoor Maastricht 2024

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 8 t/m 10 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

06.jpg
Jumping Indoor Maastricht, dat gehouden zal worden van 10 t/m 12 november presenteert dit jaar voor het eerst #JIMMY’S. De jeugd heeft de toekomst en het is belangrijk dat de jeugd goed wordt opgeleid. Daarom heeft de organisatie van JIM een gedeelte van het promodorp gereserveerd voor een ‘kenniscentrum’ waar iedereen alles kan leren over de paardensport en over het houden van paarden. #JIMMY’S wordt georganiseerd in samenwerking met Limburg Paardensport, Citaverde College en Rosline Fanclub.

Het kenniscentrum bestaat uit een aantal stands die elk een ander onderwerp behandelen: voeding, huisvesting, transport, opleiding. Er is een dierenarts en een hoefsmid aanwezig die vragen beantwoorden. Je kunt bij elke stand iets leren. Leerlingen van het Citaverde College begeleiden alle activiteiten en Rosline Fanclub (Bixie) organiseert de hele dag door leuke spelletjes met pony’s. Natuurlijk kunnen de deelnemers ook ponyrijden.

Een leerzame en leuke dag bij JIM in het MECC voor jong maar zeker ook voor oud! Het kenniscentrum is vrijdag geopend van 12.30 tot 19.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur en zondag van 09.00 tot 15.00 uur.

Limburgs PS plan RGBDEF 1        CITAVERDE logo       header knhs 01