MENU

Jumping Indoor Maastricht 2019

Van 8 t/m 10 november 2019 staat het MECC in Maastricht weer helemaal in het teken van de paardensport. Drie dagen topsport afgewisseld met Limburgse gezelligheid.

Klik hier om u aan te melden voor de Jumping Indoor Maastricht nieuwsbrief

02.jpg
Teun Vestjens wint Provincie Limburg Prijs
Teun Vestjens uit Sevenum won op vrijdagavond de Z/ZZ Finale, de Provincie Limburg Prijs, met zijn achtjarige merrie Babblou. De Young Rider is geen onbekende in Nederland. Zo reed hijin 2013 als Junior verschillende landenwedstrijden en stond hij twee dagen aan de leiding in het Nederlands Kampioenschap om uiteindelijk door een foutje op de laatste dag net naast de medailles te grijpen.

Dat deed hij in 2013 met Vesta, de moeder van zijn huidige paard Babblou, die gefokt is door zijn ouders.Teun studeert aan het Citaverde College en runt in de tijd die overblijft samen met zijn broer Freek Stal Vestjens.

Op de tweede plaats eindigde de nog maar 13-jarige Niels Bulthuis uit Echt met de 10-jarige ruin Zorro. Een heel mooi resultaat want hij pas sinds het voorjaar van 2014 overgestapt naar de paarden. Hij wordt getraind door zijn vader Peter Bulthuis. Hij hoopt in de toekomst van het rijden zijn toekomst te kunnen maken.

Derde werd Mans Buurman met de achtjarige merrie Gerona PP. De docent uit Roggel won in 2005 goud en zilver in Lanaken bij de jonge paarden (7-jarigen).

Volledige uitslag: http://eventcontent.hippoonline.de/970/sta_erg/N1_ergNED.htm?style=longines

Teun Vestjens: www.stalvestjens.nl / www.facebook.com/teun.vestjens?ref=ts&fref=ts

Provincie Limburg: www.limburg.nl