MENU

Jumping Indoor Maastricht 2019

Van 8 t/m 10 november 2019 staat het MECC in Maastricht weer helemaal in het teken van de paardensport. Drie dagen topsport afgewisseld met Limburgse gezelligheid.

Klik hier om u aan te melden voor de Jumping Indoor Maastricht nieuwsbrief

03.jpg
Mini-symposium Stichting Limburg Paardensport
Op zaterdag werd er tijdens Jumping Indoor Maastricht een mini-symposium gehouden waarin een afwisselend programma werd geboden over de grote ontwikkelingen die in 2014 hebben plaatsgevonden in de paardensport in Limburg.

Organisator van dit symposium was Stichting Limburg Paardensport (www.limburgpaardensport.com). Meer dan 100 geïnteresseerden waren hierbij aanwezig om te luisteren naar de vele presentaties. De volgende onderwerpen kwamen tijdens deze leerzame ochtend aan bod:

  • Voortgang in de uitvoering van het Limburgs Paardensportplan: Jan Janssen (voorzitter Stichting Limburg Paardensport).
  • Frank Kemperman, oa. directeur CHIO Aachen en organisator JIM: wat is zijn visie op de toekomst van de paardensport
  • Masterclass hippisch ondernemers handels- en trainingsstallen Limburg: 
  • Prominente ontwikkelingen in Limburgse paardensportgemeenten:  Onder leiding van dagvoorzitter Sander Kleikers kwamen vertegenwoordigers uit de verschillende gemeenten aan het woord.
  • Provinciale ambities voor de Limburgse paardensport: Ger Koopmans, gedeputeerde Provincie Limburg.

Cissy Schuring van Stichting Limburg Paardensport was na afloop zeer tevreden. “De meer dan 100 gasten waren enthousiast en betrokken bij de onderwerpen. We kunnen spreken over een zeer succesvol symposium.”
(foto's Jessica Pijlman)