MENU

Jumping Indoor Maastricht 2020

WIJ ZIEN U GRAAG TERUG IN 2020

JIM zal dan worden georganiseerd van 6 t/m 8 november, noteer het vast in de agenda!

De kaartverkooop start vanaf 1 augustus 2020. Indien u voor de komende editie alvast kaarten wilt bestellen dan kunt u een email sturen naar info@jumpingindoormaastricht.com
02.jpg
Derin Demirsoy wint Hair Science Institute Prijs
Derin Demirsoy uit Turkeije mag zich de winnaar noemen van de Hair Science Institute Prijs, een jachtparcours met hindernissen tot 1.40m. Derin Demirsoy was de snelste in 65.35 seconden met de 12-jarige KWPN ruin Vancouver (Calvados x Goodwill). Derin rijdt voor Turkeije maar woont in Luik bij Henk Nooren. Hij heeft zijn paarden daar staan en wordt getraind door Henk.

Daarnaast studeert hij aan de universiteit van Maastricht. Hij heeft al de nodige successen behaald als Junior en Young Rider.
Net iets langzamer was Maikel van der Vleuten die het parcours in 66.60 seconden wist af te leggen met VDL Groep Aristo Z (ZANG, v. Air Jordan Z x Fortissimo). Vincent Voorn eindigde op de derde plaats met Casino (HOLST, v. Cassini I x Caretino).

De prijs werd uitgereikt door Jos Dohmen, CEO van Hair Science Institute in Maastricht en Amsterdam.
Hair Science Institute ondersteunt Jumping Indoor Maastricht sinds vorig jaar toen het evenement na een pauze van 2 jaar opnieuw met groot succes een herstart maakte. Jos Dohmen is blij betrokken te zijn bij JIM: “Wij zijn zeer betrokken bij dit evenement en zijn blij om JIM op deze manier te kunnen ondersteunen. De entourage en de ambiance in het MECC passen perfect bij onze doelgroep.” JIM Directeur Marcel Hunze: “Het succes van een evenement is mede afhankelijk van goede sponsoren. Hair Science Institute is voor ons een waardevolle partner.”
Hair Science Institute is een instituut voor geavanceerde haartransplantatie en –vermeerdering. HaarStamcel Transplantatie®is een gepatenteerde haarvermeerderings techniek. Deze techniek is ontwikkeld door Hair Science Institute en wordt uitsluitend door haar klinieken in Amsterdam, Maastricht, Londen, Jakarta, Antibes en Hamburg toegepast.

Volledige uitslag: http://eventcontent.hippoonline.de/970/sta_erg/04_ergNED.htm?style=longines
Derin Demirsoy: http://www.derindemirsoy.com / www.facebook.com/ddemirsoy
Hair Science Institute: www.hasci.com / www.facebook.com/pages/Hair-Science-Institute/353157344747391