MENU

Jumping Indoor Maastricht 2024

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 8 t/m 10 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

05.jpg
Schitterende Jimmy Ochtend: Babs Kerkhoffs wint Euregio
De tent werd afgebroken tijdens de Jimmy Ochtend. Het was een geweldige ochtend voor jong en oud met snelle ritten in de Euregio ponyrubriek, nog snellere en spectaculaire stunts van de stuntpieten van Sinterklaas en natuurlijk de supersnelle, en soms eigenwijze, Shetlanders in de mini steeple-chase.

Even hield het publiek de adem in......toen Sinterklaas moeite had met afstijgen. Het was duidelijk dat Sinterklaas toch een jaartje ouder wordt. Maar gelukkig bleef zijn paard Amerigo braaf stilstaan en kwam het allemaal goed.

-MAAS14L10353 De Euregio springrubriek voor pony’s werd gewonnen door de 13-jarige Babs Kerkhoffs uit Kelpen met haar 11-jarige pony Purga z. Ze gingen foutloos over de finishlijn in 29.65 seconden. De tweede plaats ging naar Mel Thijssen uit Baarlo en Koka d’Almy (0-30.26). Mel is de dochter van Leon Thijssen die in 2007 en 2010 de Grote Prijs van Maastricht won. Op de derde plaats eindigde Saskia Drissen uit Helden met Angel (0-32.36).

Volledige uitslag: http://eventcontent.hippoonline.de/970/sta_erg/N4_ergNED.htm?style=longines