MENU

Jumping Indoor Maastricht 2024

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 8 t/m 10 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

05.jpg
JIM ondersteunt Kankeronderzoekfonds Limburg
Op initiatief van Jan Huynen, Health Foundation en AZM (Academisch Ziekenhuis Maastricht) is op vrijdagavond 30 oktober tijdens JIM een springrubriek verbonden aan Kankeronderzoekfonds Limburg.

De rubriek draagt de naam van Kankeronderzoekfonds Limburg en 1 van de hindernissen zal gaan dienen als een soort joker. Bij elke foutloze sprong over deze hindernis zal de betreffende ruiter worden gevraagd € 50,00 te doneren. Een sponsor en/of gast kan dat bedrag dan eventueel verdubbelen of een ander bedrag schenken.
Tijdens de wedstrijd zullen de artsen en onderzoekers van Kankeronderzoekfonds Limburg een speciale CD verkopen op de tribunes. Na de wedstrijd kan het aanwezige publiek deze CD ook kopen in het promodorp. Er zijn tevens speciale CD boxen te koop die kunnen worden weggegeven als relatiegeschenk.

Onderzoek redt levens
Als mensen geconfronteerd worden met de diagnose kanker dan ziet de wereld er ineens anders uit.
De artsen en onderzoekers van Maastricht UMC+ - vaak samen met de collegae in de regio-houden zich bezig met toonaangevend medisch wetenschappelijk Kankeronderzoekfonds. Kostbaar onderzoek, dat zich richt op innovatieve behandelingen van verschillende vormen van kanker.

Meer informatie: www.kankeronderzoekfondslimburg.nl