MENU

Jumping Indoor Maastricht 2019

Van 8 t/m 10 november 2019 staat het MECC in Maastricht weer helemaal in het teken van de paardensport. Drie dagen topsport afgewisseld met Limburgse gezelligheid.

Klik hier om u aan te melden voor de Jumping Indoor Maastricht nieuwsbrief

Bestel uw tickets
03.jpg
John Whitaker wint rubriek voor goede doel
De eerste rubriek van de vrijdagavond was de Kankeronderzoekfonds Limburg Prijs. Deze speciale rubriek werd in het leven geroepen op initiatief van Jan Huynen, Health Foundation, AZM (Academisch Ziekenhuis Maastricht) en JIM. Tijdens deze wedstrijd diende een van de hindernissen als een soort joker en bij elke foutloze sprong over deze hindernis werd de betreffende ruiter gevraagd € 50,00 te doneren.

Een sponsor en/of gast kon dat bedrag dan eventueel verdubbelen of een ander bedrag schenken. Alle ruiters waren foutloos op de hindernis en alle 32 ruiters hebben € 50,00 gedoneerd wat in totaal het prachtige bedrag van € 1.600,00 opleverde. Het uiteindelijke resultaat zal later bekend worden gemaakt.

De Britse legende John Whitaker won de rubriek met de 10-jarige Holsteiner hengst Castlefield Cristobal net voor de Nederlander Ben Schröder met Complemento (HANN, Contender x Voltaire). Op 5 seconden verschil eindigde de Belgische ruiter Gilles Dunon met Wesselina (KWPN, Cumano x Mytens) op een derde plaats.
Tijdens de wedstrijd verkochten de artsen en onderzoekers van Kankeronderzoekfonds Limburg een speciale CD aan het publiek op de tribunes.

Volledige uitslag: http://eventcontent.hippoonline.de/1100/sta_erg/02_ergNED.htm?style=longines

24892


Whitaker J Castlefield Cristobal MAAS15L24871