MENU

Jumping Indoor Maastricht 2019

Van 8 t/m 10 november 2019 staat het MECC in Maastricht weer helemaal in het teken van de paardensport. Drie dagen topsport afgewisseld met Limburgse gezelligheid.

Klik hier om u aan te melden voor de Jumping Indoor Maastricht nieuwsbrief

Bestel uw tickets
04.jpg
Chapeau Lisa Nooren!
Lisa Nooren is goed op dreef in Maastricht. Gisteren werd zij nog tweede in de hoofdrubriek, de VDL Groep Prijs, en deze middag reed zij in hoog tempo naar de overwinning in de Chapeau Prijs, een springwedstrijd direct op tijd. Lisa deed dit met haar 8-jarige merrie VDL Groep Centora de Wallyro, een dochter van de bekende hengst Dobel’s Cento. De combinatie zette een tijd neer van 65.89 seconden.

Op de tweede plaats eindigde landgenote Joy Lammers met haar BWP ruin Gigolo van de Broekkant in 66.15. De Spanjaard Manuel Fernandez Saro, die getraind wordt door Eric van der Vleuten en ook in Nederland woont, voorkwam dat het weer een Nederlands feestje werd. Hij eindigde op de derde plaats met Coquira in 66.66 seconden. Robbert Ehrens (Hisa) en Leon Thijssen (Captain Cooper) legden beslag op respectievelijk de vierde en de vijfde plaats.

Volledige uitslag: http://eventcontent.hippoonline.de/1100/sta_erg/04_ergNED.htm?style=longines

Nooren L VDL Groep Centora de Wallyro MAAS15L29563