MENU

Jumping Indoor Maastricht 2024

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 8 t/m 10 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

07.jpg
Europees en Wereldkampioen Jeroen Dubbeldam is van de partij tijdens Jumping Indoor Maastricht, een concours met grote namen uit de internationale paardensport. De Nederlandse succesvolle ruiters nemen het op tegen een mooi deelnemersveld uit het buitenland.

Afgelopen jaar wist Hans-Pieter Dreher in een uitverkocht huis op onnavolgbare wijze de hoofdrubriek de Longines Trophy te winnen. Hij bleek net iets te snel voor Limburgs toptalent Lisa Nooren die een prachtige derde plaats wist te behalen tijdens deze Grote Prijs van Maastricht.

De naam van JIM doet het niet vermoeden, maar de dressuurruiters krijgen ook ruimschoots de gelegenheid om hun paarden en pony’s te zadelen. Naast de spring- en dressuurwedstrijden presenteert JIM weer een showprogramma voor jong en oud, waarbij de traditionele shetlander mini steeple chase uiteraard niet ontbreekt. Naast het sportieve gedeelte is er natuurlijk het sfeervolle promodorp met diverse winkeltjes en is er na afloop van het programma een DJ bij de bar die voor een goede sfeer zorgt.