MENU

Jumping Indoor Maastricht 2024

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 8 t/m 10 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

05.jpg
De talentvolle jonge Limburgse amazone Lisa Nooren heeft zich helaas moeten terugtrekken voor JIM. Afgelopen weekend kwam de amazone ten val tijdens een nationale wedstrijd in Lier, België. Daarbij heeft zij haar linkerschouder bezeerd en is daardoor niet in staat bij JIM aan de start te verschijnen. Lisa kwam tijdens Indoor Brabant ten val en brak toen haar sleutelbeen aan dezelfde kant. Lisa zal uiteraard wel in het MECC aanwezig zijn om de wedstrijden te volgen. Jong talent Sander Geerink, zoon van Peter, neemt de plaats van Lisa in.
Zo moest ook Leon Thijssen zich afmelden. Het paard waarmee dochter Sanne bij JIM zou starten is niet helemaal topfit, dus besloot Leon het paard Captain Cooper, die hij zou meenemen naar Maastricht, af te staan aan Sanne. Remco Been, die afgelopen weekend de Grote Prijs van Wierden won, neemt de plaats in van Leon.