MENU

Jumping Indoor Maastricht 2019

Van 8 t/m 10 november 2019 staat het MECC in Maastricht weer helemaal in het teken van de paardensport. Drie dagen topsport afgewisseld met Limburgse gezelligheid.

Klik hier om u aan te melden voor de Jumping Indoor Maastricht nieuwsbrief

Bestel uw tickets
02.jpg
De 22-jarige Pieter Clemens uit Genk wist op vrijdagavond de Limburg Prix, een Top Score wedstrijd met Joker, te winnen met de achtjarige Hannoveraner merrie Silberrose. De combinatie verzamelde 1330 punten in een tijd van 65.35 seconden. Pieter Clemens heeft zijn talent niet van een vreemde, de paarden zitten in de familie. Zijn oom is de bekende Belgische ruiter Ludo Philippaerts en zijn neven Nicola en Oliver Philippaerts behoren inmiddels ook tot de internationale elite. Sinds november 2015 traint Clemens bij Jos Lansink in Meeuwen, België.

Op de tweede en derde plaats eindigden weer twee Limburgse combinaties. Michel Hendrix , neef van Timothy, die deze middag al een rubriek won, eindigde op de tweede plaats met Alaska (ZANG, Asca Z x Concorde) met 1300 punten in 67.45 seconden. De derde plaats ging naar de andere dochter van Leon Thijssen, Sanne, die met Tittut (SWB, Tornesch x Irco Marco) een score behaalde van 1280 punten in 64.37 seconden.

Volledige uitslag