MENU

Jumping Indoor Maastricht 2024

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 8 t/m 10 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

04.jpg
De Belgische springruiters zijn goed op dreef bij Jumping Indoor Maastricht. In drie van de vier springrubrieken ging de winst naar onze Zuiderburen. Zo ook in het hoofdnummer van de vrijdag, de VDL Groep Prix. Niels Bruynseels liet aan het eind zien dat het toch echt nog sneller kon nadat Remco Been een schijnbaar niet te kloppen tijd had neergezet. Met Gancia de Muze reed hij een snelle ronde in 33.94 seconden. Bruynseels, die als Young Rider een zilveren teammedaille bij het EK won in 2004, won onlangs de Grote Prijs van Helsinki met ditzelfde paard.

De Nederlander Remco Been moest dus genoegen nemen met de tweede plaats met VDL Holland van de Bisschop. De ruiter uit Wierden won dit jaar de Grote Prijzen van Wierden, Asten, Tubbergen en Hardelot. De derde plaats ging naar Ruben Romp met Audi’s Teavanta II CZ.

Volledige uitslag