MENU

Jumping Indoor Maastricht 2020

WIJ ZIEN U GRAAG TERUG IN 2020

JIM zal dan worden georganiseerd van 6 t/m 8 november, noteer het vast in de agenda!

De kaartverkooop start vanaf 1 augustus 2020. Indien u voor de komende editie alvast kaarten wilt bestellen dan kunt u een email sturen naar info@jumpingindoormaastricht.com
02.jpg
Traditioneel is de zondagochtend van Jumping Indoor Maastricht gereserveerd voor de jeugd en zoals elk jaar gaat het dak er dan af. De ochtend begon met een Euregio springwedstrijd voor ponyruiters. In totaal kwamen er 39 ruitertjes uit Nederland, België en Duitsland aan de start en ze zorgenden voor vuurwerk! In de barrage was uiteindelijk de Belgische Kyle Cuypers de snelste met zijn pony Ora. De 13-jarige uit Beringen bleef foutloos in 26.39 seconden. Hij rijdt Ora inmiddels vier jaar en samen hebben ze al vele kampioenschappen gewonnen. Zijn grote held is de Belgische international Gregory Wathelet.

De tweede plaats was ook voor een ruiter uit België, Yoran Ons (13 jaar) uit Tielt-Winge. Hij reed het parcours van de barrage in 26.83 seconden met L’Ementa van de Moorskeshoeve. Hij rijdt Ementa nog maar kort, 5 maanden. Ze werd eerst gereden door zijn zus Mirthe.

De Nederlandse Cheyenne Meyers werd derde met Special Lady. De 12-jarige Cheyenne komt uit het Limburgse Echt en haar grote voorbeeld is Jeroen Dubbeldam.

Het programma werd vervolgd met een optreden van de Duitse Anne Krüger met haar paarden, honden, eenden en geiten. Indrukkend om te zien voor het jeugdige publiek. Daarna kwamen de Shetlanders in de ring om spectaculair gas te geven in de mini Shetland steeple-chase onder luide aanmoediging van het publiek. De Jimmy ochtend werd afgesloten met een bezoek van Sinterklaas en zijn Stuntpieten.

Volledige uitslag Euregio Ponies