MENU

Jumping Indoor Maastricht 2024

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 8 t/m 10 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

05.jpg
Gerco Schröder zette als zesde starter een zo snelle tijd neer dat geen van de 30 ruiters die na hem in de ring verschenen die tijd konden verbeteren. Grote namen als Ludger Beerbaum, Luciana Diniz, Jur Vrieling, Rolf-Göran Bengtsson en Jeroen Dubbeldam beten in het stof. Gerco reed de negenjarige KWPN merrie Glock’s Debalia (Numero Uno x Lupicor) rond in 55.79 seconden in deze 1.45m rubriek direct op tijd.

De tweede plaats was voor Wout Jan van der Schans en Eloma’s Blue SFN (KWPN, Mr. Blue x Tygo): 0-56.16. Deze combinatie is goed in vorm, gisteren wisten zij de Roelofsen Horse Trucks Prijs (1.45m) te winnen. De derde plaats ging naar de Duitse topper Ludger Beerbaum met Chiara (Holst, Contender x Coronado 3): 0-57.68. De snelste tijd werd gereden door de Limburgse Lisa Nooren, 55.68, maar dit ging ten koste van een fout.

Volledige uitslag