MENU

Jumping Indoor Maastricht 2019

Van 8 t/m 10 november 2019 staat het MECC in Maastricht weer helemaal in het teken van de paardensport. Drie dagen topsport afgewisseld met Limburgse gezelligheid.

Klik hier om u aan te melden voor de Jumping Indoor Maastricht nieuwsbrief

01.jpg
Jumping Indoor Maastricht was sportief gezien een groot succes. Grote namen waren afgereisd naar het MECC om met elkaar de strijd aan te gaan in acht internationale en twee euregionale wedstrijden. De Nederlandse ruiters waren zeer succesvol met overwinningen voor Willem Greve, Wout-Jan van der Schans, Gerco Schröder en Bianca Schoenmakers. 

Het hoogtepunt, de Longines Trophy – Grote Prijs van Maastricht, werd gewonnen door de Belgische topruiter Olivier Philippaerts met H&M Legend of Love. Olivier volgde zijn broer Nicola Philippaerts op, die vorig jaar de Grote Prijs wist te winnen. De tweede en derde plaats waren voor de Nederlandse Frank Schuttert en Lisa Nooren. 

Het dressuurmatinee werd, na een pauze van enkele jaren, warm verwelkomd door het publiek. Adelinde Cornelissen, Koos de Ronde, Tristan Tucker en vele andere wisten de bezoekers te boeien met een gevarieerd programma met clinics en demonstraties. 

Het #JIMMY’s Kenniscentrum bleek een goede toevoeging aan de vele activiteiten tijdens Jumping Indoor Maastricht. Kinderen en volwassenen kwamen massaal kennis op doen. 

De organisatie van Jumping Indoor Maastricht wil graag via deze weg alle deelnemers, bezoekers, standhouders, sponsors, medewerkers, relaties, pers en vrijwilligers bedanken. Uw bijdrage heeft ervoor gezorgd dat wij nu kunnen terugkijken op een bijzonder geslaagde 28e editie van Jumping Indoor Maastricht. 

Wij zien iedereen graag terug in 2018! JIM zal dan gehouden worden van 23 t/m 25 november. Noteer het alvast in je agenda!