MENU

Jumping Indoor Maastricht 2020

WIJ ZIEN U GRAAG TERUG IN 2020

JIM zal dan worden georganiseerd van 6 t/m 8 november, noteer het vast in de agenda!

De kaartverkooop start vanaf 1 augustus 2020. Indien u voor de komende editie alvast kaarten wilt bestellen dan kunt u een email sturen naar info@jumpingindoormaastricht.com
02.jpg
Jumping Indoor Maastricht heeft een top deelnemersveld kunnen aantrekken voor de Wereldbekerwedstrijd Vierspannen op vrijdag- en zaterdagavond. De gehele top zes van de World Equestrian Games in Tryon (USA) zal aan de start verschijnen. Vijfvoudig Wereldkampioen en zevenvoudig winnaar van de Wereldbeker Boyd Exell geeft 'acte de presence’, maar kan geduchte concurrentie verwachten van onder meer de beste Nederlandse menners. IJsbrand Chardon en Koos de Ronde zullen de Nederlandse eer hoog houden. Koos de Ronde is nagenoeg onverslaanbaar in de marathon, hij wist op de Wereldruiterspelen in Tryon de marathon op zijn naam te schrijven en eindigde individueel op de vierde plaats. Samen met IJsbrand en Bram Chardon wist hij ook de zilveren teammedaille te winnen.

IJsbrand Chardon: “We gingen voor goud, we waren in topvorm, maar helaas mocht het niet zo zijn. Ik ben blij met de Wereldbeker Vierspannen in Maastricht. Ik was er vanaf het begin in 1988. Ik heb toen drie jaar achter elkaar demo’s gegeven. Dat was een super ervaring. Jumping Indoor Maastricht is een topevenement en ik kijk ernaar uit om daar te starten.”

De Amerikaan Chester Weber reist ook af naar Maastricht. Hij won de individuele zilveren medaille en goud met het team. Ook de bronzen medaille winnaar Edouard Simonet uit België en zijn landgenoot Glenn Geerts (6e) komen naar het MECC. De Zwitser Jérôme Voutaz maakt het plaatje compleet. Hij werd vijfde bij de WEG en behaalde in 2017 en 2018 zilver in de Wereldbekerfinale.
Een deelnemersveld dat vuurwerk belooft!