MENU

Jumping Indoor Maastricht 2024

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 8 t/m 10 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

07.jpg
IJsbrand Chardon revancheerde zich in Stuttgart, na zijn teleurstellende prestaties tijdens de Wereldbekerwedstrijd in Lyon en gisteren tijdens de eerste wedstrijd in Stuttgart, op ongekende wijze. Met een razendsnelle rit schreef Chardon voor de derde keer in zijn carrière de Wereldbekerwedstrijd in Stuttgart op zijn naam. De Belg Glenn Geerts werd knap tweede, voor de Hongaar József Dobrovitz. Chardon is dus in vorm voor Jumping Indoor Maastricht.

“In de eerste ronde heb ik mooi safe gereden. Het was jammer dat Boyd het niet redde om in de top drie te komen, ik rijd graag tegen hem omdat hij een van de beste vierspanrijders is. Maar het niveau is momenteel zo hoog, je kunt je geen fouten permitteren. Het doel in de tweede ronde was om iets harder te rijden zodat ik in elk geval één balletje voorsprong zou hebben.”

Chardon had in Stuttgart zijn Lusitano ruin Baturra Lix ingeruild voor de 12-jarige bonte ruin Casper die ook al de nodige Wereldbekerervaring heeft en hij houdt deze opstelling aan voor de Wereldbekerwedstrijd bij Jumping Indoor Maastricht.

(bron: hoefnet.nl, foto: Digishots)