MENU

Jumping Indoor Maastricht 2020

Dit jaar gaat Jumping Indoor Maastricht virtueel. Er vinden tal van leuke en spannende activiteiten plaats op de social media kanalen van JIM.

In 2021 zal JIM worden georganiseerd van 5 t/m 7 november, noteer het vast in de agenda!WIJ ZIEN U GRAAG TERUG IN 2021

 

04.jpg
IJsbrand Chardon revancheerde zich in Stuttgart, na zijn teleurstellende prestaties tijdens de Wereldbekerwedstrijd in Lyon en gisteren tijdens de eerste wedstrijd in Stuttgart, op ongekende wijze. Met een razendsnelle rit schreef Chardon voor de derde keer in zijn carrière de Wereldbekerwedstrijd in Stuttgart op zijn naam. De Belg Glenn Geerts werd knap tweede, voor de Hongaar József Dobrovitz. Chardon is dus in vorm voor Jumping Indoor Maastricht.

“In de eerste ronde heb ik mooi safe gereden. Het was jammer dat Boyd het niet redde om in de top drie te komen, ik rijd graag tegen hem omdat hij een van de beste vierspanrijders is. Maar het niveau is momenteel zo hoog, je kunt je geen fouten permitteren. Het doel in de tweede ronde was om iets harder te rijden zodat ik in elk geval één balletje voorsprong zou hebben.”

Chardon had in Stuttgart zijn Lusitano ruin Baturra Lix ingeruild voor de 12-jarige bonte ruin Casper die ook al de nodige Wereldbekerervaring heeft en hij houdt deze opstelling aan voor de Wereldbekerwedstrijd bij Jumping Indoor Maastricht.

(bron: hoefnet.nl, foto: Digishots)