MENU

Jumping Indoor Maastricht 2019

Van 8 t/m 10 november 2019 staat het MECC in Maastricht weer helemaal in het teken van de paardensport. Drie dagen topsport afgewisseld met Limburgse gezelligheid.

Klik hier om u aan te melden voor de Jumping Indoor Maastricht nieuwsbrief

Bestel uw tickets
01.jpg
De 13-jarige Limburgse amazone Emma Bocken wist op vrijdagochtend de openingsrubriek, CSI1* - 1.20m Twee Fasen, van Jumping Indoor Maastricht 2018 te winnen. De dochter van Paul Bocken, al jaren betrokken bij JIM als hoefsmid, reed een super snelle ronde in 24.16 seconden met haar negenjarige KWPN merrie Estera van de Vosberg. De als tweede geplaatste Robbin Robijn en Galiandra hadden bijna 2 seconden langer nodig om hun foutloze rit af te sluiten. De Amerikaanse Alexandra Crown wist een volledig Nederlands feestje te voorkomen en eindigde op de derde plek met Basic.
Even later zorgden twee ruiters en 1 amazone er alsnog voor dat dat Nederlandse feestje er kwam. Bart Haselbekke uit Wierden won deze 1.30m proef met de 10-jarige KWPN ruin Dorus (Sam R x Voltaire). Niels Bulthuis werd tweede met Genereux Fortuna (KWPN, Wizzerd x Quasimodo Z). Beau Schuttelaar maakte de top drie compleet met Florida Balia NI (KWPN, Bustique x Lux).