MENU

Jumping Indoor Maastricht 2019

Van 8 t/m 10 november 2019 staat het MECC in Maastricht weer helemaal in het teken van de paardensport. Drie dagen topsport afgewisseld met Limburgse gezelligheid.

Klik hier om u aan te melden voor de Jumping Indoor Maastricht nieuwsbrief

Bestel uw tickets
03.jpg
Zaterdagochtend was het weer Bart Haselbekke die de rest van het deelnemersveld te snel af was in de CSI1* Big Tour wedstrijd (Tabel A direct op tijd 1.30m). Hij reed een foutloze ronde in 54.77 seconden met de 10-jarige KWPN ruin Dorus (Sam R x Voltaire). De 25-jarige ruiter uit Wierden wordt getraind door Gerco Schröder en heeft bedrijfskunde gestudeerd aan de UTwente. Gerd Jan Horsmans eindigde op de tweede plek met de nog maar zevenjarige KWPN hengst Grieg S (v. Indoctro). De derde plaats was voor de Belg Anthony Philippaerts met All Right du Genet (SF, Allegreto x Royal Feu).

Gerd Jan Horsmans nam in de Small Tour geen genoegen meer met een tweede plaats en wist met 0.01 seconde verschil deze 1.20m wedstrijd te winnen. Horsmans, die voor Stal Egbert Schep rijdt, had voor deze rubriek de achtjarige Zangersheide merrie Celinda Z (Calvino Z x Faldo) gezadeld. De Amerikaanse Sarah Rose Berg reed naar de tweede plek met Wonder S (Hann, Contendro I x Picard), gevolgd door de Belgische Thibaut Bollen en Cassara (Holst, Cassaro x Franklin).