MENU

Jumping Indoor Maastricht 2020

WIJ ZIEN U GRAAG TERUG IN 2020

JIM zal dan worden georganiseerd van 6 t/m 8 november, noteer het vast in de agenda!

De kaartverkooop start vanaf 1 augustus 2020. Indien u voor de komende editie alvast kaarten wilt bestellen dan kunt u een email sturen naar info@jumpingindoormaastricht.com
02.jpg
De Nederlandse topruiter Harrie Smolders, zal tijdens Jumping Indoor Maastricht (8-10 november) aan de start verschijnen. De 39-jarige ruiter uit Lage Mierde die in 2018 maandenlang de nummer 1 van de wereld was, komt “heel graag naar Maastricht. Sinds de doorstart van het evenement in 2013 heeft het een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Het is een top evenement geworden wat mij betreft 6 sterren mag hebben.”

De komende maanden concentreert Harrie zich vooral op de Global Champions Playoffs die eind november worden gehouden in Praag. “Jumping Indoor Maastricht is daar de ideale voorbereiding voor,” zegt hij. Er wordt dan ook verwacht dat hij met zijn beste paarden naar Maastricht zal afreizen. Harrie rijdt al sinds vele jaren voor de Belgische stal EuroHorse in Grobbendonk. Harrie Smolders heeft zich dit jaar ook meer toegelegd op het trainen van jonge talentvolle ruiters, waaronder Jennifer Gates, de dochter van Microsoft boegbeeld Bill Gates en ook Jos Verlooy, die onlangs teamgoud en individueel brons won tijdens het EK in Rotterdam, mag op de hulp van Smolders rekenen.

Harrie heeft talloze overwinningen op zijn naam staan, waarvan de Europese individuele zilveren medaille in 2017 in Gothenburg één van de hoogtepunten was.