MENU

Jumping Indoor Maastricht 2024

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 8 t/m 10 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

06.jpg
Met veel plezier kondigt Longines aan dat Anne en Lotte Meulendijks aanwezig zullen zijn op Jumping Indoor Maastricht op zaterdag 9 november! De zusjes uit Heeze runnen samen hun eigen dressuurstal MDH Sporthorses. Naast topsport houden zij zich bezig met het opleiden en verkopen van paarden. Anne en Lotte zijn al een aantal jaren echte Longines vriendinnen en Longines volgt hun sportieve carrières op de voet. Zowel Anne als Lotte hebben een erg succesvolle periode bij de jeugd gehad.
Momenteel houdt Lotte zich voornamelijk bezig met het opleiden van jonge paarden en de overstap naar de u25. Anne maakte in 2018 de succesvolle overstap naar de senioren, wat resulteerde in de opname van het Nederlands Olympisch kader dressuur Senioren. In augustus won zij nog zilver met het Nederlandse team tijdens de Europese Kampioenschappen in Rotterdam, waarvoor Longines hoofdsponsor was.
Anne en Lotte vertegenwoordigen de kernwaarden van Longines perfect en de zusjes delen Longines’ passie voor de paardensport. Op zaterdagmiddag om 15:45 uur kun je de zusjes ontmoeten tijdens een Meet & Greet in de Longines stand, deze vind je naast de VIP entree. Tot dan!