MENU

Jumping Indoor Maastricht 2020

WIJ ZIEN U GRAAG TERUG IN 2020

JIM zal dan worden georganiseerd van 6 t/m 8 november, noteer het vast in de agenda!

De kaartverkooop start vanaf 1 augustus 2020. Indien u voor de komende editie alvast kaarten wilt bestellen dan kunt u een email sturen naar info@jumpingindoormaastricht.com
01.jpg
Met veel plezier kondigt Longines aan dat Anne en Lotte Meulendijks aanwezig zullen zijn op Jumping Indoor Maastricht op zaterdag 9 november! De zusjes uit Heeze runnen samen hun eigen dressuurstal MDH Sporthorses. Naast topsport houden zij zich bezig met het opleiden en verkopen van paarden. Anne en Lotte zijn al een aantal jaren echte Longines vriendinnen en Longines volgt hun sportieve carrières op de voet. Zowel Anne als Lotte hebben een erg succesvolle periode bij de jeugd gehad.
Momenteel houdt Lotte zich voornamelijk bezig met het opleiden van jonge paarden en de overstap naar de u25. Anne maakte in 2018 de succesvolle overstap naar de senioren, wat resulteerde in de opname van het Nederlands Olympisch kader dressuur Senioren. In augustus won zij nog zilver met het Nederlandse team tijdens de Europese Kampioenschappen in Rotterdam, waarvoor Longines hoofdsponsor was.
Anne en Lotte vertegenwoordigen de kernwaarden van Longines perfect en de zusjes delen Longines’ passie voor de paardensport. Op zaterdagmiddag om 15:45 uur kun je de zusjes ontmoeten tijdens een Meet & Greet in de Longines stand, deze vind je naast de VIP entree. Tot dan!