MENU

Jumping Indoor Maastricht 2020

WIJ ZIEN U GRAAG TERUG IN 2020

JIM zal dan worden georganiseerd van 6 t/m 8 november, noteer het vast in de agenda!

De kaartverkooop start vanaf 1 augustus 2020. Indien u voor de komende editie alvast kaarten wilt bestellen dan kunt u een email sturen naar info@jumpingindoormaastricht.com
05.jpg
Om 10.30 uur ging de 30e editie van Jumping Indoor Maastricht van start, met de CSI1* Small Tour (Twee Fasen, 1.20m). De Limburgse Emma Bocken mocht als eerste de ring in met haar 11-jarige merrie Dagma (KWPN, Tangelo van de Zuuthoeve x Calvin Z) en wist een foutloze ronde af te leggen in een snelle tijd. Zij gingen lange tijd aan de leiding totdat de Amerikaanse amazone Alexandra Crown, die haar basis in Belgiƫ heeft, het parcours in bijna een seconde sneller wist af te leggen met merrie von Cim (Holst, Levisto x Carthago Z). De Nederlander Mel van der Kamp probeerde, als een na laatste starter, de Amerikaanse nog van de eerste plaats te rijden, maar kwam net iets te kort. Hij moest daardoor genoegen nemen met de tweede plaats met Pandora (Hann, Perigueux x Lordanos).

In de tweede rubriek voor de 1* combinaties, de Big Tour (Twee Fasen, 1.30m), liet de Limburgse amazone Beau Schuttelaar er geen twijfel over bestaan wie de beste was. De 17-jarige, die in 2017 tot Talent van het Jaar werd uitgeroepen tijdens het Limburgs Paardensport Gala, nam zowel de eerste als de tweede plaats voor haar rekening met respectievelijk Falou (2010, KWPN, Arthos R x Cardento) en Florida Balia NL (2010, Bustique x Lux Z). De Belg Anthony Philippaerts, de jongere broer van Longines Trophy winnaars Olivier (2017) en Nicola (2016), eindigde op de derde plaats met All Right du Genet (2010, Allegreto x Royal Feu).