MENU

Jumping Indoor Maastricht 2020

WIJ ZIEN U GRAAG TERUG IN 2020

JIM zal dan worden georganiseerd van 6 t/m 8 november, noteer het vast in de agenda!

02.jpg
Na 20 jaar verbonden te zijn geweest aan JIM draagt Giel het stokje over.

Giel Dijk vertrekt met ingang van 25 juli 2020 als voorzitter van stichting Jumping Indoor Maastricht. Na jarenlang een vaste factor te zijn geweest binnen de organisatie van JIM, heeft Giel te kennen gegeven afscheid te willen nemen en daarbij het spreekwoordelijke stokje als voorzitter te willen overdragen. Alle betrokkenen rondom JIM, van organisatie en de paardensportwereld tot alle paardenliefhebbers zijn Giel enorm dankbaar voor zijn jarenlange inzet.

In het jaar 2000 is Giel tot het JIM-bestuur toegetreden als secretaris-penningmeester en sinds 2008 heeft hij de functie van voorzitter bekleed. In de jaren 2011 en 2012 zijn Frank Kemperman en Marcel Hunze toegetreden als concoursdirectie met de ambitie om JIM weer een nieuwe start te laten maken, dat is met ingang van 2013 gelukt.

Onder de leiding van Giel Dijk heeft Jumping Indoor Maastricht een verdere groei en professionalisering doorgemaakt en staat het jaarlijkse evenement in het MECC te Maastricht internationaal op de kaart als een 4 sterren springconcours. In de discipline mennen organiseert JIM zelfs een FEI Driving World Cup waarbij de absolute wereldtop aanwezig is. De organisatie is Giel dankbaar voor al zijn inspanningen en wenst hem veel succes in zijn toekomstige activiteiten.

De functie van voorzitter binnen de stichting JIM zal door Ward Vleugels worden overgenomen. Ward Vleugels is sinds mei 2018 als bestuurder betrokken binnen de stichting JIM en heeft sindsdien de functie van penningmeester bekleed. Hij zal de koers die al is ingezet door Giel Dijk verder doorzetten waarbij beoogd wordt JIM regionaal, nationaal én internationaal nog beter op de kaart te zetten.