MENU

Jumping Indoor Maastricht 2024

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 8 t/m 10 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

05.jpg
Bestuur Jumping Indoor Maastricht wordt uitgebreid en verjongd.

Met trots meldt Ward Vleugels, voorzitter van St. Jumping Indoor Maastricht, dat er onlangs maar liefst drie nieuwe bestuursleden tot het bestuur van de stichting JIM zijn toegetreden. De nieuwe bestuurders brengen, elk op hun eigen vakgebied, een schat aan ervaring mee. Het zittende bestuur is dan ook erg verheugd met de komst van de jongelingen.

Astrid Roebroeck-Pinckaers, 48 jaar, is directeur van Ricoh Document Center Zuid, ze licht toe: “Al meerdere jaren is mijn bedrijf als sponsor verbonden aan Jumping Indoor Maastricht. Daardoor heb ik ervaren dat het evenement zowel op sportief als op zakelijk vlak een bijzonder evenement is wat hoog aangeschreven staat. Als kersvers bestuurslid kom ik in een warm bad van medebestuurders. Samen als team is de stip aan de horizon om, waar mogelijk, het evenement in zijn geheel verder te professionaliseren naar een niveau van wereldklasse. Wat je als ruiter en als sponsor niet wilt missen. Limburg staat als provincie bekend om zijn bourgondische inslag, laat JIM daar de verpersoonlijking van zijn. Iets waar je je op verheugt en wat veel plezier geeft. Waar topsport en zakendoen samen komen”.

Timothy Hendrix, 34 jaar, is springruiter en acteert op het hoogste niveau. Hij is inmiddels de derde generatie aan het roer van Stal Hendrix in Baarlo. “Voor mij is Jumping Indoor Maastricht een fantastische thuiswedstrijd en daarnaast een uniek platform voor de Limburgse paardensport. Een evenement waar business en sport elkaar treffen en versterken. Ik ben blij dat ik hieraan een bijdrage mag leveren”, aldus Tim Hendrix.

Rino Soeters, 39 jaar, is de oprichter en eigenaar van LBG hotels en heeft zijn sporen in de hotelbranche ruimschoots verdiend. “JIM is van onschatbare waarde voor de internationale uitstraling van de stad Maastricht. De uitgesproken ambitie om JIM op een 5-sterren niveau te brengen verdient respect. Ik voel me uitverkoren dat ik mag bijdragen aan het succes. Ik stel mezelf tot doel om meer lokale MKB ondernemers te verbinden aan JIM teneinde de continuïteit en verbinding langdurig te verankeren in onze stad”.

JIM blijft continu ontwikkelen en professionaliseren met het doel om het 4* event in de toekomst naar een 5* niveau te tillen. Met de aanvulling van deze enthousiaste bestuurders is de organisatie hier meer dan klaar voor.