MENU

Jumping Indoor Maastricht 2020

Dit jaar gaat Jumping Indoor Maastricht virtueel. Er vinden tal van leuke en spannende activiteiten plaats op de social media kanalen van JIM.

In 2021 zal JIM worden georganiseerd van 5 t/m 7 november, noteer het vast in de agenda!WIJ ZIEN U GRAAG TERUG IN 2021

 

02.jpg
Er werd massaal gekeken naar alle afleveringen van de JIM Talkshow en ook werd er fanatiek gestemd tijdens de vier rubrieken en de barrage op zondagmiddag.

Winnaar der Winnaars
Na de vier kwalificatierubrieken (gesponsord door Provincie Limburg & Limburg Paardensport, Gemeente Maastricht & MECC, VDL Groep en Van Mossel) met 28 combinaties, gingen op zondagmiddag de vier winnende combinaties de strijd met elkaar aan in de barrage (Longines): Maikel van der Vleuten (Sapphire B, 2013 & 2014), Frank Schuttert (Queensland E, 2019), Olivier Philippaerts (H&M Legend of Love, 2017) en Nicola Philippaerts (H&M Zilverstar T, 2016). Er werd volop gestemd en uiteindelijk was het Olivier Philippaerts die als overwinnaar uit de bus kwam met een minimaal verschil van twee stemmen op Maikel van der Vleuten. De Belg gaf gister in de JIM Talkshow al aan dat Jumping Indoor Maastricht erg bijzonder voor hem is, maar dat fans hem deze titel toekennen doet hem zeker wel wat. "Ik vind het schitterend om te horen dat er zoveel mensen achter mij staan! Volgend jaar in Maastricht steken we nog een tandje bij."

Frank Schuttert maakt de top 3 compleet. Nicola Philippaerts eindigde op de 4e plaats.

JIM Talkshow
Janou Hendrix sprak met diverse (inter)nationale ruiters via Instagram Live. Daarbij kregen fans de kans hun vraag te stellen aan bijvoorbeeld JIM ambassadeur Lisa Nooren en meervoudig winnaar Maikel van der Vleuten. Heb je één van de interviews gemist? Ze zijn via jumpingindoormaastricht.com onder het kopje 'Nieuws' terug te kijken!

JIM Spelletjesboek
Al vele fans hebben het speciaal voor deze editie ontworpen JIM Spelletjesboek aangevraagd en gedownload. Mocht jij een jeugdige paardensportfan willen verrassen met een spelletjesboek boordevol spelletjes, puzzels en kleurplaten? Deze kun je nog steeds gratis downloaden via https://bit.ly/Spelletjesboek. En tot maandag 7 december loopt een kleurwedstrijd met een meet & greet met amazone Lisa Nooren als prijs!

Dank voor het volgen van deze bijzondere editie en we zien iedereen graag volgend jaar van 5 t/m 7 november 2021 in het MECC!