MENU

Jumping Indoor Maastricht 2024

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 8 t/m 10 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

05.jpg
Anky komt naar JIM!
Bij Jumping Indoor Maastricht mag de internationale springtop niet ontbreken, maar ook zullen er voor de dressuurliefhebber rubrieken op het programma te vinden zijn. Zaterdag 30 november zal daarom een groot deel van de dag in het teken van de dressuur staan. In de ochtend zal er een rubriek worden verreden van de Regio Limburg. Hierin zullen fanatieke ruiters en amazones strijden om de titel 'Beste Z-ruiter/amazone van Limburg'.

In de middag zal een aantal internationale toppers van de ponydressuur uit Limburg en de Euregio (Duits en Belgisch grensgebied) in de baan verschijnen voor een mini landenwedstrijd.

Ook staan er weer mooie shows op het programma; drievoudig Olympisch kampioene Anky zal een leerzame clinic komen geven en ook zal er weer, traditiegetrouw, een Grand Prix Pas-de-Deux worden gereden, met bekende namen.