MENU

Jumping Indoor Maastricht 2024

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 8 t/m 10 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

03.jpg
Sterk internationaal deelnemersveld in Maastricht
Vrijdagmiddag 29 november wordt de eerste internationale rubriek van Jumping Indoor Maastricht verreden. Na twee jaar van afwezigheid staat het grootste paardensportevenement in Limburg weer op de kaart. Er wordt hiermee een plaats gecreëerd waar de beste ruiters en amazones uit het internationale deelnemersveld samenkomen.

Internationale toppers als Edwina Tops-Alexander, Simon Delestre, Marco Kutscher, Jessica Kürten en de familie Whitaker zullen naar Maastricht afreizen om deel te nemen aan deze rubrieken op CSI3*-niveau. Ze zullen het opnemen tegen Nederlandse toppers als Jeroen Dubbeldam, Maikel van der Vleuten, Willem Greve en Leon Thijssen. Natuurlijk komen er ook jonge talenten naar het MECC in Maastricht. De gebroeders Schuttert, Jos Verlooy, Olivier Philippaerts en Rabo-talenten Sjaak Sleiderink en Jody van Gerwen zullen strijden om de eerste plek in dit sterke deelnemersveld.

Jumping Indoor Maastricht vindt dit jaar plaats van 29 november tot en met 1 december in het MECC in Maastricht. Zie verder op deze site meer informatie over het programma en tickets.