MENU

Jumping Indoor Maastricht 2024

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 8 t/m 10 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

03.jpg
Jong geleerd, oud gedaan
Voor de eerste keer tijdens Jumping Indoor Maastricht zal de speciale All Stars springrubriek worden verreden. Vier oude legenden komen in de ring om te laten zien dat ze het rijden nog niet zijn verleerd.

Johan Heins behoorde tot de mondiale top met bijna dertig GP-overwinningen. Rob Ehrens, uit het Limburgse Echt, bekend als de huidige bondscoach van de Nederlandse springploeg, heeft meer dan dertig GP-overwinningen op zijn palmares staan. Natuurlijk komt er ook een andere Limburgse topper een gooi doen naar de titel. Niemand minder dan Emile Hendrix, oud-JIM adviseur en Nederlands kampioen 1984 en 1985, zadelt zijn paard. De Duitse Willibert Mehlkopf, jarenlang lid van het Duitse team en puissance-winnaar over een sprong van 2.32 meter in de bekende Aachener Soers, geeft het geheel een internationaal tintje.

Op vrijdagavond komt er een tv-ster naar Jumping Indoor Maastricht. Popstar-winnaar Dean Saunders komt namelijk optreden tijdens de feestavond. Op zaterdagavond, na afloop van de All Stars rubriek, zorgt de Maastrichtse Brassband Les Chaupiques voor een gezellige avond!