MENU

Jumping Indoor Maastricht 2024

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 8 t/m 10 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

05.jpg
Jumping Indoor Maastricht, nog 100 dagen
Op dinsdag 20 augustus, precies 100 dagen voor de start van het hernieuwde Jumping Indoor Maastricht, start de kaartverkoop en wordt het nieuwe logo van JIM gepresenteerd.

Zoals eerder bekend gemaakt is er een nieuw organisatieteam actief om het, eens zo succesvolle, paardensportevenement weer terug op de kalender te zetten. JIM zal in de oude glorie hersteld worden en topsport bieden in een gezellige atmosfeer.

Van 29 november tot 1 december zullen de bekendste paarden en ruiters in het MECC in Maastricht te bewonderen zijn. Uiteraard zullen ook de beste Limburgse ruiters de gelegenheid krijgen hun paarden aan de start brengen.

Ook bondscoach Rob Ehrens is zeer enthousiast over het initiatief en zal de beste Nederlandse ruiters tijdens JIM presenteren.

Bij de nieuwe start van JIM past ook een modern aangepast logo dat is ontwikkeld door de bekende kunstenares Marli Hommel. De uit Cadier en Keer afkomstige kunstenares heeft een diepe verbondenheid met paarden en haar passie is goed te zien in haar vele kunstwerken met het paard als thema. Met veel passie en enthousiasme heeft ze gewerkt aan het nieuwe JIM logo.

Op de website www.jumpingindoormaastricht.com is de kaartverkoop vandaag gestart. Er is bewust gekozen om JIM toegankelijk te maken voor een breed publiek. De prijzen van de toeganskaarten variëren van € 10 tot € 25.

De Provincie Limburg en de Gemeente Maastricht ondersteunen het initiatief om in Maastricht weer een paardensport evenement te organiseren . Limburg is een toonaangevende provincie in de paardenwereld en een wedstrijd voor de wereldtop past uitstekend bij de ambities. Het bekende Zwitserse horlogemerk Longines en automerk Audi hebben zich onlangs gecommiteerd als hoofdsponsoren . Daarnaast zijn inmiddels ook Rabobank, Hair Science Institute en een aantal andere sponsoren toegetreden.

Voor verdere informatie: www.jumpingindoormaastricht.com of telefonisch via 043-356 0376