MENU

Jumping Indoor Maastricht 2024

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 8 t/m 10 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

07.jpg
Jur Vrieling naar overwinning in Chapeau Magazine Prijs
Vanmiddag om 16.00 uur werd de eerste internationale springproef gereden op Jumping Indoor Maastricht. De overwinning in deze 1.40 m rubriek ging naar Jur Vrieling met Sissi van Schuttershof. Deze 11-jarige SBS merrie van Nabab de Reve x Tenor Manciais is niemand minder dan de volle zus van de hengst Kashmir van 't Schuttershof. Vrienden van Jur kochten de merrie als veulen, spoelden er enkele veulens uit en brachten haar landelijk uit in de sport voordat ze als zevenjarige naar Jur Vrieling ging. Jur :"Ik heb al heel wat gewonnen met Sissi, ze is van nature een snel paard en dat heb je gewoon nodig in een proef zoals vandaag. Het was super spannend want negen ruiters eindigden op minder dan 1 seconde van elkaar. Ik denk dat iedereen erg blij is dat Jumping Maastricht terug op de kalender staat, de organisatie is uitstekend en al vanaf het begin zit de sfeer er in."

De Italiaan Luca Maria Moneta met Quarius werd tweede en de Brit William Funnell reed Billy Mexico naar een derde plaats.