MENU

Jumping Indoor Maastricht 2019

Van 8 t/m 10 november 2019 staat het MECC in Maastricht weer helemaal in het teken van de paardensport. Drie dagen topsport afgewisseld met Limburgse gezelligheid.

Klik hier om u aan te melden voor de Jumping Indoor Maastricht nieuwsbrief

Bestel uw tickets
02.jpg
Jumping Indoor Maastricht (8-10 november 2019) organiseert, net als vorig jaar, een supergezellige vrijdag- en/of zaterdagavond of zondag voor rijverenigingen en maneges.

Gratis vervoer
De organisatie biedt maneges en rijverenigingen die tenminste 25 (genummerde) kaarten kopen gratis vervoer aan. Dit gratis vervoer wordt aangeboden aan maneges uit Limburg, Oost-Brabant en Belgisch Limburg binnen een straal van 100 kilometer van Maastricht. Vervoer van en naar maneges en rijverenigingen kunnen worden aangevraagd door een mailtje te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Programma
De vrijdag- en zaterdagavond biedt een mooi en spectaculair programma met een CSI4* kwalificatiewedstrijd en de Wereldbeker Mennen. De zondag staat natuurlijk in het teken van de Longines Trophy-Grote Prijs van Maastricht. Tussendoor kun je gezellig winkelen in het promo village en na afloop van het wedstrijdprogramma is er op vrijdag en zaterdag nog een spetterend feest met artiesten.

Spektakel met de Wereldbeker Mennen, top springwedstrijden, en vooral heel veel sfeer! Jij bent er toch ook bij? JIM ontvangt jullie graag met open armen!

Bestellen (minimum van 25 personen)
Vrijdagavond € 25,- p.p.
Zaterdagavond: € 25,- p.p.
Zondag € 35,- p.p.

Bestellen is mogelijk tot 28 oktober en kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..