MENU

Jumping Indoor Maastricht 2022

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 4 t/m 6 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

03.jpg
Jumping Indoor Maastricht leent zich perfect voor een middag of avond optimaal en ontspannen netwerken in een bijzonder aangename en professionele ambiance. Dat kan in één van de loges of in de Skylounge, met een uitstekende culinaire verzorging en met perfect zicht op de prestaties van ruiters en paarden.

Voor meer informatie kunt u de brochure downloaden. Heeft u nog vragen of wilt u een reservering maken dan kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 043- 356 03 76.

Gereserveerde plaatsen met uitstekend uitzicht op de piste. Bij de VIP Tribune is een gemeenschappelijke bar aanwezig.
Inclusief dranken en hapjes | exclusief BTW

Vrijdagmiddag  € 130,-  Vrijdagavond  € 160,- 
Zaterdagmiddag € 130,- Zaterdagavond € 160,-
Zondagochtend € 75,-  Zondagmiddag € 140,-
  Een loge biedt plaats aan 6 personen aan een voor u gereserveerde VIP-tafel. Uw gasten worden perfect verzorgd en krijgen op vrijdag- en zaterdagavond een diner tijdens de diverse rubrieken. Het 3-gangen diner is inclusief drankenarrangement en borrelhapjes. De lunch met broodjes, wraps en salades wordt ook aan tafel geserveerd.

Prijs loge voor de drie dagen: € 5.500,- per tafel
Inclusief lunch en diner exclusief BTW

De tafel biedt plaats aan 4 personen per dagdeel. De gereserveerde tafel is inclusief dranken en borrelgarnituur. Lunch en diner zijn NIET in begrepen.

Prijs voor 4 persoonstafel € 2.500,-
Inclusief dranken en borrelgarnituur | exclusief BTW

Het evenement biedt tevens mogelijkheden om de naamsbekendheid te vergroten. Wij maken hiervoor graag een passend voorstel. Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of T. 043 - 356 03 76.

Een exclusief publiek, een hoogwaardig gastronomisch walking dinner, topentertainment en een unieke ambiance. Een unieke setting waarin de gasten uit het bedrijfsleven en overheid zich vrij kunnen bewegen en zo aangenaam en optimaal kunnen netwerken.

Na de informele openingsborrel (vanaf 18.00 uur) zijn de gasten van harte welkom in de gezamenlijke Skylounge waar ook een walking dinner wordt geserveerd.
Tegen 23.00 uur begint een speciale after-party in het promodorp, waarbij DJ’s en artiesten optreden.

VIP-arrangementen voor JIM Business Night zijn verkrijgbaar voor € 225,- per persoon (excl. BTW ). Inclusief toegang tot de Skylounge, dranken, walking dinner en entertainment obv Crossing Borders.

Voor meer informatie kunt u de brochure downloaden. Heeft u nog vragen of wilt u een reservering maken dan kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 043- 356 03 76.

Jumping Indoor MaastrichtMet een winkelpromenade van ruim 2000 m2 biedt JIM meer dan alleen paardensport. Een gevarieerd aanbod van onder andere kleding, auto’s en lifestyle producten gecombineerd met de beste artikelen voor de paardensport, maakt een bezoek extra aantrekkelijk. Een ideale ambiance voor bedrijven om producten te promoten en te verkopen. De ruim 20.000 enthousiaste bezoekers zijn een
uitstekende doelgroep!

Standruimte 16 m2 (4 x 4 meter)
Voorzien van:
- Tapijt - Standwanden en frieslijst - Electra en 2 spots
- 16 tribunekaarten voor vrijdag

Prijs € 1.350 (excl. BTW)
Uiteraard is het ook mogelijk om een andere afmeting standruimte te reserveren. Indien de standbouw zelf wordt verzorgd, geldt een prijs van € 50 ,- per m2 (excl. standbouw en electra). Voor nadere informatie en offerte: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk hier het actuele overzicht van de standhouders die reeds op Jumping Indoor Maastricht aanwezig zijn.Als u zich aanmeldt voor de Jumping Indoor Maastricht nieuwsbrief zullen wij uw persoonsgegevens alleen gebruiken om u de nieuwsbrief toe te sturen. Wanneer u de nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen, kan u op elk gewenst moment de toezending ervan stoppen door de instructies onderaan elke nieuwsbrief te volgen.