MENU

Jumping Indoor Maastricht 2023

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 10 t/m 12 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

05.jpg

Ontspannen netwerken in een bijzonder aangename en professionele ambiance. Dat kan in één van de loges of in de VIP Seats, met een uitstekende culinaire verzorging en met perfect zicht op de prestaties van ruiters en paarden. Op vrijdag en zaterdag avond top entertainment na afloop van de wedstrijden. JIM levert maatwerk. Passende exposure bijvoorbeeld om uw doelgroep te bereiken via de diverse mediakanalen. Of de combinatie van hospitality tijdens JIM met een seminar in het MECC. We gaan graag met u in overleg.

Voor meer informatie kunt u de brochure downloaden. Heeft u nog vragen of wilt u een reservering maken dan kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 043- 356 03 76.

In de gezamenlijke lounge kunt u van een drankje genieten, de paarden bewonderen en heeft u de mogelijkheid andere gasten te ontmoeten. In de Skylounge staan lage tafels met stoelen en stataels met krukken. Er zijn geen gereserveerde plaatsen in de Skylounge.

- Skyloungekaart is per dagdeel te bestellen
- 1 VIP P-kaart per 2 Skyloungekaarten
- Inclusief lunch en/of dinerbuffet afhankelijk van het gekozen dagdeel en dranken. Exclusief BTW.Een loge biedt plaats aan 6 personen aan een voor u gereserveerde VIP-tafel. Uw gasten worden perfect verzorgd en krijgen op vrijdag- en zaterdagavond een diner tijdens de diverse rubrieken. Het 3-gangen diner is inclusief drankenarrangement en borrelhapjes. De lunch op vrijdag- en zaterdagmiddag met broodjes, wraps en salades wordt ook aan tafel geserveerd. Op zondag is er een uitgeserveerde 3-gangen lunch.

Prijs loge voor de drie dagen: € 6.000,- per tafel
Inclusief lunch en diner exclusief BTW

Logetafel per dagdeel beschikbaar op aanvraag.

 

Het JIM CLUB Lounge Arrangement geeft toegang tot de algemene Skylounge. Er staan lage tafels met stoelen en statafels met krukken. Er zijn geen gereserveerde plaatsen in de Skylounge.

- 2 VIP-kaarten JIM Club Lounge op vrijdagavond OF zaterdagavond
- 2 VIP-kaarten JIM Club Lounge op zaterdagmiddag tijdens
   de Jimmy kids day
- 1 VIP P-kaart per dag
- Inclusief dinerbuffet en dranken op vrijdag- OF zaterdagavond
- Inclusief lunchbuffet en dranken op zaterdagmiddag

€ 495,- voor 2 personen (1 arrangement), exclusief BTW
€ 950,- voor 4 personen (2 arrangementen), exclusief BTW


Het evenement biedt tevens mogelijkheden om de naamsbekendheid te vergroten. Wij maken hiervoor graag een passend voorstel. Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of T. 043 - 356 03 76.