MENU

Jumping Indoor Maastricht 2021

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 5 t/m 7 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Longines Trophy-Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

02.jpg
De organisatie van Jumping Indoor Maastricht organiseert voor de tweede keer een speciale Business avond en wel op de vrijdagavond, die zal doen denken aan de preview-avonden bij andere vooraanstaande evenementen in MECC Maastricht.

Een exclusief publiek, een hoogwaardig gastronomisch walking dinner, topentertainment en een unieke ambiance. Een unieke setting waarin de gasten uit het bedrijfsleven en overheid zich vrij kunnen bewegen en zo aangenaam en optimaal kunnen netwerken.

Na de informele openingsborrel (vanaf 18.00 uur) zijn de gasten van harte welkom in de gezamenlijke Skylounge waar ook een walking dinner wordt geserveerd.
Tegen 23.00 uur begint een speciale after-party in het promodorp, waarbij DJ’s en artiesten optreden.

VIP-arrangementen voor JIM Business Night zijn verkrijgbaar voor € 225,- per persoon (excl. BTW ). Inclusief toegang tot de Skylounge, dranken, walking dinner en entertainment obv Crossing Borders.

Voor meer informatie kunt u de brochure downloaden. Heeft u nog vragen of wilt u een reservering maken dan kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 043- 356 03 76.