MENU

Jumping Indoor Maastricht 2024

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 8 t/m 10 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

03.jpg
Schuttert snelt naar zege in Chapeau Prijs
Frank Schuttert reed in een razend tempo naar de overwinning in de Chapeau Prijs op zaterdagmiddag in het MECC. De Nederlander die rijdt voor de stal van Jos Lansink reed in 59.84 seconden over de eindstreep in de barrage met de achtjarige BWP ruin Go Easy de Muze (v. Vigo d’Arsouilles).

Hij was bijna een seconde sneller dan de als tweede geplaatste Gert-Jan Bruggink met MCB Ulke, een 13-jarige KWPN merrie van de hengst Lux. De derde plaats was voor de Britse veteraan en tweevoudig Wereldbekerwinnaar John Whitaker die in 1994 ook de Grote Prijs van Maastricht wist te winnen met Grannusch. Hier reed hij de goedgekeurde KWPN hengst Upgrade (v. Heartbreaker). Robert Vos eindigde op de vierde plaats met Wilco B en de Française Anne Sophie Godart eiste de vijfde plaats voor zich op met Vidretta de Bellignies.

Volledige uitslag: http://eventcontent.hippoonline.de/970/sta_erg/03_ergNED.htm?style=longines

Frank Schuttert: www.hendrikjan-frankschuttert.com/ www.facebook.com/frank.schuttert

Chapeau: www.chapeaumagazine.com / https://www.facebook.com/chapeaumagazine