MENU

Jumping Indoor Maastricht 2024

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 8 t/m 10 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

03.jpg
Tweede overwinning voor Timothy Hendrix
Timothy Hendrix wist op zondagmiddag zijn tweede overwinning te boeken in de MECC Prijs, een profressief met joker wedstrijd (1.40 m). Op vrijdag won hij al de openingswedstrijd met Cedrick en deze keer zadelde hij de 12-jarige KWPN ruin Very Nice (v. Cantos x Candillo) om met 44 punten in 38.24 seconden de eerste prijs in ontvangst te nemen.

Ook de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli zal tevreden zijn met zijn optredens bij JIM tot nu toe. Gisteren eindigde hij als tweede in de Audi Prijs en ook nu was de tweede plaats voor hem. Hij reed de negenjarige Holsteiner merrie Vera en behaalde 44 punten in 38.90 seconden. De Duitser Lars Nieberg finishte ook met 44 punten maar deed er ietsjes langer over, 38.98 seconden, en moest genoegen nemen met de derde plaats.

Volledige uitslag: http://eventcontent.hippoonline.de/970/sta_erg/06_ergNED.htm?style=longines
Timothy Hendrix: www.stalhendrix.nl / www.facebook.com/timothy.hendrix.3?fref=ts
MECC: www.mecc.nl