MENU

Jumping Indoor Maastricht 2024

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 8 t/m 10 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

06.jpg
Indrukwekkend deelnemersveld bij JIM
Jumping Indoor Maastricht presenteert met trots een zeer indrukwekkend deelnemersveld. Alle regerend kampioenen verschijnen aan de start in het MECC. Olympisch Kampioen Steve Guerdat uit Zwitserland, die dit jaar ook de wereldbeker finale won in Las Vegas, Wereld- en Europees Kampioen Jeroen Dubbeldam en ook VDL ruiter en Nederlands Kampioen Leopold van Asten zullen garant staan voor topsport en spannende wedstrijden.>

Ook Jur Vrieling, die team goud won bij de Europese Kampioenschappen in Aken dit jaar, reist af naar Maastricht. Uit Duitsland komen o.a. Marco Kutscher, die onlangs nog de Longines Masters in Los Angeles won, en Hans-Dieter Dreher. Enkele andere grote namen zijn ‚good old‘ John Whitaker en Joe Clee uit Groot Brittannië. Joe Clee heeft een erg goed seizoen achter de rug met het Britse team. Jos Lansink zal de Belgische kleuren vertegenwoordigen.

Dressuur
Ook de dressuur heeft het beste deelnemersveld ooit. Voor Nederland starten twee leden van het gouden dressuurteam van het EK dit jaar in de mooie piste van het MECC, Diederik van Silfhout en Patrick van der Meer. De Britse Laura Tomlinson-Bechtoltsheimer is, nadat zij in 2014 moeder werd van een dochter, Annalisa, weer terug van weggeweest. Laura won team goud en individueel brons tijdens de Olympische Spelen in Londen in 2012. Zij krijgt gezelschap van Richard Davison, die niet alleen als ruiter bekendheid geniet, maar ook betrokken is bij tal van andere hippisch gerelateerde organisaties en evenementen. Duitsland heeft ook een sterk team gestuurd: de jonge Sönke Rothenberger, zoon van Sven Rothenberger en Gonnelien Gordijn en Nadine Capellmann die met haar nieuwe paard Dark Dynamic naar Maastricht komt. De Spaanse Morgan Barbançon start haar nieuwe paard Girasol, die zij in juli van dit jaar overnam van de Duitse topamazone Nadine Capellmann. Uit België start rising star Jorinde Verwimp, leerlinge van Anky van Grunsven en dochter van de internationale dressuurruiter Wim Verwimp.

Jumping Indoor Maastricht wordt een evenement dat je eenvoudig niet mag missen!

Volledig overzicht deelnemers: http://www.jumpingindoormaastricht.com/sport
Volledig programma: http://www.jumpingindoormaastricht.com/programma
Tickets: http://www.jumpingindoormaastricht.com/kaarten/

 

           

 

 

         

© Jumping Indoor Maastricht 2024 | FAQ | Terms & Conditions |