MENU

Jumping Indoor Maastricht 2024

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 8 t/m 10 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

07.jpg
Op zaterdag 11 november vindt het Dressuurmatinee plaats in het MECC in Maastricht. Het complete programma staat nu vast en biedt veel variatie. Vele aspecten van de dressuur zullen de revue passeren met medewerking van bekende namen. Het matinee begint om 10 uur.  

Volledig programma

-    Gestüt Ismer: Een kudde arabieren van Gestüt Ismer laat zien hoe  paarden in vrijheid bewegen. De stoeterij is de grootste in zijn soort in Europa en heeft vele kampioenen op stal.

-    Brett Kidding: Een Masterclass “how to ride a freestyle”. Een bijzondere demonstratie, die gegarandeerd voor veel hilariteit zal zorgen.

-    Florence Siemer: Deze jonge Limburgse  amazone is lid van het A-kader Junioren en geeft samen met haar trainster Joyce Heutink uitleg over haar training.

-    Koos de Ronde: Met menpaarden wordt ook dressuurmatig gewerkt. Koos laat zien hoe je dat doet met vier paarden.

-    Gaetan Bocklandt: Gaetan zijn motto is “probeer je in te leven in de wereld van je paard”. Hij werd bekend door het rijden met een zogenaamde ‘neckrop’, het rijden van Grand Prix oefeningen zonder hoofdstel.
 
-    Anne & Lotte Meulendijks: Een bijzondere Pas de Deux van twee zeer succesvolle amazones.
 
-    Tristan Tucker: Deze Australiër is internationaal bekend om zijn bijzondere trainingsmethode.

-    Adelinde Cornelissen: Een interessante clinic van deze ‘grande dame’ met een Kür op Muziek als afsluiting.

(wijzigingen voorbehouden)


Het dressuurmatinee biedt een veelzijdig en leerzaam programma dat je gewoonweg niet mag missen! Bestel hier je tickets!

Tucker T DENB16L137587   De Ronde K AKEN17M2834