MENU

Jumping Indoor Maastricht 2022

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 4 t/m 6 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Longines Trophy-Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

01.jpg
Wout-Jan van der Schans wist op vrijdagavond de Roelofsen Horse Truck Prijs, een top score met joker wedstrijd (1.40m) te winnen met Eloma’s Blue SFN (Mr. Blue x Tygo). De Nederlands kampioen van 1985 en 1987 wist 1460 punten bij elkaar te sprokkelen met de achtjarige KWPN hengst in een tijd van 64.76 seconden.
De tweede plaats was voor de Italiaanse Gianni Govoni die voor deze wedstrijd de 14-jarige merrie Winn Winn (Chin Chin x Wagenaar) had gezadeld. Zij brachten het tot 1300 punten in 65.48 seconden. De Nederlandse ruiter Frank Schuttert, die zijn basis heeft bij Jos Lansink in het Belgische Meeuwen eindigde op de derde plek met de achtjarige hengst Denver de Liebri Z (Zang, Diamant de Semilly x Zandor Z) met 1290 punten in 64.12 seconden. Jur Vrieling (Dallas VDL) en de Limburgse amazone Aniek Poels (Quick Hamlet) eindigden respectievelijk op de vierde en vijfde plaats.

Volledige uitslag