MENU

Jumping Indoor Maastricht 2022

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 4 t/m 6 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Longines Trophy-Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

05.jpg
Hij zat er de afgelopen dagen vaak dichtbij, maar op zondag lukte het de Amerikaan Wilton Porter toch om een overwinning te boeken. In de MECC Prijs, een progressief met joker wedstrijd (1.40m) was hij de snelste deelnemer met zijn 11-jarige Westfaalse merrie Cula Lou V (Chacco Blue x Sandro): 44 – 37.72. De 23-jarige Amerikaan staat met zijn paarden bij Jeroen Dubbeldam in Weerselo. Zijn ouders BP en Suzanne Porter zijn eigenaar van de Sleepy P Ranch LCC in Dallas, Texas, waar Wilton en zijn broer Lucas zijn begonnen met rijden.

Bianca Schoenmakers, die op zaterdagavond nog de kwalificatie won met Daylight, eindigde op de tweede plaats met de negenjarige KWPN merrie Dha Dha (Douglas x Roven XX). De derde plaats ging naar de Zweedse topruiter Rolf-Göran Bengtsson die voor deze wedstrijd de 11-jarige SWB merrie Yajamila had gezadeld.

Volledige uitslag