MENU

Jumping Indoor Maastricht 2022

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 4 t/m 6 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Longines Trophy-Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

05.jpg
Jumping Indoor Maastricht was sportief gezien een groot succes. Grote namen waren afgereisd naar het MECC om met elkaar de strijd aan te gaan in acht internationale en twee euregionale wedstrijden. De Nederlandse ruiters waren zeer succesvol met overwinningen voor Willem Greve, Wout-Jan van der Schans, Gerco Schröder en Bianca Schoenmakers. 

Het hoogtepunt, de Longines Trophy – Grote Prijs van Maastricht, werd gewonnen door de Belgische topruiter Olivier Philippaerts met H&M Legend of Love. Olivier volgde zijn broer Nicola Philippaerts op, die vorig jaar de Grote Prijs wist te winnen. De tweede en derde plaats waren voor de Nederlandse Frank Schuttert en Lisa Nooren. 

Het dressuurmatinee werd, na een pauze van enkele jaren, warm verwelkomd door het publiek. Adelinde Cornelissen, Koos de Ronde, Tristan Tucker en vele andere wisten de bezoekers te boeien met een gevarieerd programma met clinics en demonstraties. 

Het #JIMMY’s Kenniscentrum bleek een goede toevoeging aan de vele activiteiten tijdens Jumping Indoor Maastricht. Kinderen en volwassenen kwamen massaal kennis op doen. 

De organisatie van Jumping Indoor Maastricht wil graag via deze weg alle deelnemers, bezoekers, standhouders, sponsors, medewerkers, relaties, pers en vrijwilligers bedanken. Uw bijdrage heeft ervoor gezorgd dat wij nu kunnen terugkijken op een bijzonder geslaagde 28e editie van Jumping Indoor Maastricht. 

Wij zien iedereen graag terug in 2018! JIM zal dan gehouden worden van 23 t/m 25 november. Noteer het alvast in je agenda!