MENU

Jumping Indoor Maastricht 2024

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 8 t/m 10 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

04.jpg
Jumping Indoor Maastricht organiseert voor rijverenigingen en maneges in Limburg en Belgisch Limburg een super gezellige vrijdagavond. Spektakel met voor de eerste keer de Wereldbeker Mennen, topsport en vooral heel veel sfeer! Een bruisende feestavond met entertainer Ivo van de Bijl en de bekende Belle Perez. JIM ontvangt jullie graag met open armen!

Gratis vervoer
Het wordt pas echt een feest als jullie er allemaal bij zijn. Daarom regelen wij gratis vervoer bij aankoop van tenminste 25 (genummerde) kaarten. De hele groep wordt opgehaald bij de manege en na afloop van het programma weer per bus afgezet bij de manege

Programma
Vrijdagavond biedt een mooi en spectaculair programma met een CSI4* springwedstrijd gevolgd door de eerste wedstrijd van de Wereldbeker Mennen, de enige in Nederland. Tussendoor kun je gezellig winkelen in het promovillage en na afloop van het wedstrijdprogramma is er nog een spetterend feest met optredens van o.a. Ivo van de Bijl en Belle Perez!

Bestellen
De kaarten voor de vrijdagavond kosten € 22,50 per person en kun je zo lang de voorraad strekt bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Losse kaarten voor de vrijdagavond of overige dagdelen zijn te koop via www.jumpingindoormaastricht.com.