MENU

Jumping Indoor Maastricht 2022

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 4 t/m 6 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

03.jpg
Veertien combinaties wisten op vrijdagavond door te dringen tot de barrage van de VDL Groep Prijs, een kwalificatie voor de Longines Trophy-Grote Prijs van Maastricht van zondagmiddag. Maar stuk voor stuk gingen ze voor de overwinning en bezorgden deze ruiters het publiek een hele spannende barrage. Uiteindelijke winnaar werd de Duitse Meredith Michaels-Beerbaum die in deze wedstrijd de negenjarige ruin Calle (Westf, Carell x Capitalist) reed. Meredith won in 1992 de Grote Prijs van Maastricht. De tweede plaats ging naar de Ierse topper Bertram Allen en de BWP ruin Gin Chin van het Lindenhof (Chin Chin x Calido I). Op de derde plek eindigde Harrie Smolders met Zinius (KWPN, Nabab de Reve x Kannan) en waar daarmee de beste Nederlander in deze rubriek.

Op zaterdagavond 18.30 uur wordt de tweede kwalificatie voor de Longines Trophy verreden: de Van Mossel Automotive Prijs.