MENU

Jumping Indoor Maastricht 2023

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 10 t/m 12 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

03.jpg
Jumping Indoor Maastricht (8-10 november) biedt naast paardensport op het hoogste niveau een uitgebreid randprogramma met show, entertainment en social events. Er is voor iedereen iets te doen, van jong tot oud, van amateur tot professional.

Afterparty
Zowel op vrijdag- als op zaterdagavond is er een spetterende afterparty na het wedstrijdprogramma, aanvang omstreeks 22.30 uur. Het promodorp wordt dan omgetoverd tot een waar danspaleis. Op vrijdag kan iedereen genieten van de live band Ever So uit Hamburg, Duitsland. Zij maken van elke party een ware happening. Zij spelen iconische classics en de nieuwste hits en gebruiken daarvoor meeslepend slagwerk, saxofoon, zang en een DJ. Zaterdagavond treedt de Limburger Daniel Verstappen op. De 29-jarige cross-over pianist en componist combineert de piano met moderne geluiden en elektronica, samen met zangeres & DJ. Daniel werkte samen met wereldberoemde kunstenaars zoals Bocelli, Anastacia, Angie Stone, Melanie C, Vogue, John Miles en Joss Stone.

Gezelligheid tussen de wedstrijden in
Tussen de wedstrijden in is er volop gelegenheid om te winkelen en zich te laten informeren door verschillende leveranciers van paardensportartikelen, huisinrichting, kleding, sieraden, auto’s en nog veel meer. Er zijn diverse mogelijkheden om te lunchen of dineren, maar gelegenheden waar je een kopje koffie met een heerlijk stukje gebak of een gezellig borreltje kunt drinken zijn ook volop aanwezig. Jumping Indoor Maastricht biedt een compleet dagje uit voor paardensportliefhebbers, vrienden en de gehele familie. Ook aan de jeugd wordt gedacht in het MECC. Het volledige programma wordt volgende week definitief en zal dan worden bekend gemaakt.