MENU

Jumping Indoor Maastricht 2024

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 8 t/m 10 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

04.jpg
Het 21-jarig Deens talent Emil Hallundbaek wist de eerste 4* rubriek, de Roelofsen Horsetrucks Prijs (Twee Fasen, 1.40m), van Jumping Indoor Maastricht te winnen. Hallundbaek, die reeds achtmaal deelnam aan Europese Kampioenschappen bij de pony’s, Junioren en Young Riders, had de snelste foutloze ronde met de achtjarige merrie Bel Star (SF) in een tijd van 25.18. Zijn moeder Marianne Hallundbaek heeft deze merrie ook enige tijd onder het zadel gehad.

De verschillen in de top vier waren erg klein. De Belg Dominique Hendrickx stopte de klok op 25.24 met Carla, een 11-jarige Holsteiner merrie (Casall x Coronado) gevolgd door de Nederlanders Doron Kuipers met Fabulous (KWPN, v. Harley VDL) in een tijd van 25.28 en Bart Bles met Gran Canyon van HD (BWP, Cartani x Nabab de Rêve) in 25.40.