MENU

Jumping Indoor Maastricht 2024

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 8 t/m 10 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

06.jpg
Timothy Hendrix en Very Nice (v. Cantos) winnen voor eigen publiek
In de Hair Science Institute Prijs, die gebouwd werd door Louis Koninckx, kwamen 46 ruiters aan de start. In deze prijs, die de zwaarste was van de openingsdag, plaatsten niet minder dan 17 combinaties zich voor de barrage. De overwinning ging naar de Limburgse Timothy Hendrix met Very Nice, een 11-jarige KWPN'er van Cantos. Deze ruin is al zes jaar onder het zadel van Timothy: "Very Nice is erg snel van zichzelf, maar ik denk vooral dat ik in de wending van hindernis twee naar hindernis acht de meeste tijdwinst heb geboekt. De overwinning is voor mij extra speciaal. Het is al de derde keer dat ik in Maastricht aan de start kom en om dan met de terugkomst van het concours zo te winnen voor eigen publiek is natuurlijk fantastisch."

De tweede prijs ging naar Bart Bles met Lord Sandro DDH, een 11-jarige Oldenburger van Lordanos. Als derde eindigde Lars Nieberg met de 10-jarige Leonie W (v. Lorenco).

Morgen staat er in de middag dressuur op het programma, in de avond zullen er drie internationale springrubrieken worden verreden.