MENU

Jumping Indoor Maastricht 2024

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 8 t/m 10 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

04.jpg
Wout-Jan van der Schans wint de Audi Prijs
De afsluitende proef van de zaterdagavond was de Audi Prijs op 1.50m-niveau. Tien van de 46 combinaties wisten zich te kwalificeren voor de barrage. De scherprechter van het basisparcours was vooral de driesprong in de laatste lijn. In de barrage reed iedereen echt voor de winst en dit leverde spannende sport op. De winnaar was Wout-Jan van der Schans met de 13-jarige Sacramento (v. Leendert). Dit indoorseizoen won de combinatie al verscheidene rankingproeven. Wout-Jan: "Sacramento is momenteel echt in topvorm en daardoor kon ik echt hard rijden. Morgen ga ik de Grote Prijs rijden met Cape Town. Ik heb momenteel het geluk over twee toppaarden te beschikken waardoor ik kan afwisselen." 

Twee nakomelingen van Heartbreaker eindigden respectievelijk op de tweede en derde plaats: de Limburgse Leopold van Asten met VDL Groep Zidane en Gert Jan Bruggink met Primeval Dejavu.