MENU

Jumping Indoor Maastricht 2024

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 8 t/m 10 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

06.jpg
Wereldkampioen Dubbeldam overtuigd in VDL Groep Prijs
Wereldkampioen Jeroen Dubbeldam liet vanavond zien hoe je een barrage rijdt en kreeg het publiek op de banken in de hoofdrubriek van vrijdagavond, de VDL Groep Prijs. Met zijn kampioenspaard Zenith SFN (KWPN, v. Rash R) reed hij een gecontroleerde, snelle foutloze ronde in 41.72 seconden.

Vanuit de eerste ronde plaatsten zich negen ruiters voor de barrage, waarvan er slechts drie foutloos wisten te blijven. -MAAS14L3963Daarvan was de Duitse ruiter Philipp Weishaupt er één van. Ook hij zette een snelle tijd neer met Casilius (HOLST, v. Casall), 42.19 seconden, maar dat bleek toch niet snel genoeg en dat bracht hem de tweede plaats. De derde plaats was voor de Nederlandse combinatie Bart Bles en Wolisco Ddh (KWPN, v. Nolisco).

Deze VDL Groep Prijs was een mooie en spannende afsluiting van deze succesvolle eerste dag van JIM. Zaterdag is er ook weer volop te genieten van topsport en gezelligheid. Het volledige programma staat op de website van JIM: www.jumpingindoormaastricht.nl/programma

Volledige uitslag: http://eventcontent.hippoonline.de/970/sta_erg/02_ergNED.htm?style=longines

Jeroen Dubbeldam: www.staldesjiem.nl / www.facebook.com/StalDeSjiem?fref=ts

VDL Groep: www.vdlgroep.com / www.facebook.com/VDLGroep?fref=pb&hc_location=profile_browser