MENU

Jumping Indoor Maastricht 2024

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 8 t/m 10 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

07.jpg
De openingswedstrijd van Jumping Indoor Maastricht, De Limburger Prijs, werd een Nederlandse onderonsje. Beste was Willem Greve die in het begin van de wedstrijd een ongelofelijk snelle tijd neerzette met de talentvolle Carrera. De 34-jarige ruiter uit Markelo stuurde de 10-jarige KWPN hengst (v. Larino) in 59.64 seconden over de finish.

Slechts een ietsje langzamer was Eric van der Vleuten met Quivive S Z (ZANG, Quasimodo Z x Amsterdam). De ruiter uit het Brabantse Someren stopte met de 12-jarige merrie de klok op 60.30 seconden. De 27-jarige Hendrik-Jan Schuttert (Ommen) nam de derde plaats voor zijn rekening met Expensive (KWPN, Unaniem x Karandasj) in een tijd van 65.10 seconden.
De Belg Olivier Philippaerts, broer van Nicola, die vorig jaar de Longines Trophy – Grote Prijs van Maastricht won, werd vierde met H&M Legend of Love (Landzauber x Corgraf): foutloos in 66.91. De 22-jarige Karin Martinsen uit Zweden eindigde op de vijfde plaats met Cajza Cavat (SWB, Caressini L x Ralme Z).

Volledige uitslag